Автомобилен
инженеринг

Пяните, които ще се използват в автомобилния сектор, трябва да проявяват специални свойства. Ние сме изправени пред нарастващи предизвикателства и разработихме серия от специални пяни през последните няколко години.

 

В автомобилната промишленост както полиестерните, така и полиетерните пяни се използват в седалките и тапицериите на седалките, панелите на вратите, облегалките и облегалките за глава. Като сертифициран доставчик, Eurofoam доставя своите продукти чрез доставчици на системи на много известни производители на автомобили.

В резултат на специалните свойства на продукта могат да бъдат открити насочени решения за различни приложения. Те включват: трудногорими рола от пяна, които са ламинирани (с невидими шевове) за изработването на седалки, панели на вратите, облегалки за глава и обшивки на облегалките за глава; термо- пластични листа за формиране на облегалката за главата, абсорбиращи шума части в областта на двигателното отделение и уплътнители; перфорирани части за уплътняване на отделни части във вътрешността на автомобила и като части, използвани за уплътнения в облицовка в рамката или други кухини в тялото на автомобила.