Обработка

Ако пяната е решението, то в Eurofoam ще намерите експертен партньор, който да ви помогне да реализирате Вашите планове. Ние разполагаме с широк спектър от технологии за преобразуване, технологии за обработка и специални техники за измерване, за да реализираме вашите идеи.

 

Обработка

Ние считаме, че изработката и конвертирането на пяни са наша основна компетентност. За тази цел ние предлагаме широк набор от съвременни технологии за обработка, машинна обработка и довършване на нашите пяни.

 

В първия етап на обработка ние предлагаме блокове от пяна за нашите клиенти, коите те сами да конвертират. Но също така, ще се радваме да предложим индивидуални решения от пяна за Вас, които са прецизни до милиметъра. Тези решения варират от чипс, листове и ролки, чак до перфектно нарязани форми от пяни.

 

Ние предлагаме всичко - от прости правоъгълни парчета от нарязана пяна, до широка гама от геометрични фигури, през парчета с набраздена повърхност във формата на пирамида или специално проектирана повърхност (SMT). Нашите машини за рязане с ЦПУ гарантират чист и прецизен разрез. Листовете се използват главно в сегмента на тапицерията. Ролата от пяна се нарязват на дебелини между 2.0 мм и 30 мм с ширина между 1000 мм до 2200 мм. След това ролките се използват предимно в автомобилното производството, както и в спортната и текстилната промишленост.

 

Преобразуваме използваните пяни в рециклирана пяна. Благодарение на различната плътност и нива на дебелина, рециклираният материал може да се използва за цял набор от приложения, включително като изолация от вибрации, шум или удари и т.н..

 


Портфолио