emc®  където ергономичността
среща комфорта

Нашата продуктова линия emc® представлява перфектния баланс между ергономичност и комфорт. Когато става въпрос за продукти за сън, това означава непрекъснато разработване на материали, потвърждаващи формата на  тялото, за да гарантират превъзходен комфорт.

 

Продукти за сън, за които мечтаете

Гамата emc® за матраци на Eurofoam съчетава ергономичността с комфорта и е сертифицирана в Class 1 съгласно стандарт OEKO-TEX 100. При производството на нашите матраци ние поставяме специален акцент върху материали, поддържащи контурите на тялото и са идеалната комбинация между плътността и твърдостта. С emc® можем да задоволим всички нужди на нашите клиенти - и да удовлетворим и техните специфични изисквания.

emc

XD СТАНДАРТИ ЗА „XTREMELY DURABLE“

emc®xd: различен от останалите

emc®xd съчетава всички изисквания, които се прилагат за съвременната пяна за матраци и с право може да бъде описан като краля на пяните. Разликата в структурата му е очевидна още на пръв поглед. Но от emc®xd може да очаквате много повече.

Царят на пяните

ИЗДЪРЖА ЗАВИНАГИ

emc®xd ще Ви радва дълго през следващите години, тъй като проявява изключителна издържливост на деформация. От нощното изпотяване, до продължителната употреба, нищо не променя формата на тази пяна.

НЯМА КАКВО ДА РАЗРУШИ ТАЗИ ПЯНА

Започвайки от етапа на обработка до реалната му употреба, emc®xd е особено устойчива на скъсване, като при това остава еластичена.

ИСТИНСКИ ОРИГИНАЛ

emc®xd е видът комфорт, за който мечтаете. Това се потвърждава от неговата уникална структура на клетките, която има мек и гъвкав завършек, а от друга страна осигурява еластичност.

ДИШАЩ

Пяната се отличава с особено отворена клетъчна структура, която я прави силно дишаща. Това предотвратява натрупването на топлина и влага, което създава изключително приятен микроклимат в система за сън.

emc classic

emc®classic

emc®classic просто означава най-доброто съотношение между цена и качество. И разбира се, че ние се ангажираме да осигурим високо качество на производството на нашите матраци, независимо от групата продукти.

emc verde

emc®verde

Комбинирайки нашите критерии за качество с ангажимент за включване на 20% естествени материали в процеса на производство на пяна, ние правим гигантска стъпка по-близо до постигане на „зелен“ продукт. Част от петрола в emc®verde се заменя с рициново масло.

emc sensitiv

emc®sensitiv

emc®sensitiv е разработена за употреба в болници. Антибактериалните добавки интегрирани в пяната, предотвратяват условията при които бактериите могат да се размножават. Следователно този продукт е особено подходящ за лица с алергии (например към прах).

emc premium

emc®premium

emc®premium съчетава уникално усещане, че е твърда и едновременно плува във въздуха. Благодарение на усъвършенстваната технология устойчивостта на разкъсване е повишена значително без скъпи добавки. Впечатляваща плътност от 65 кг/м3 гарантира изключителен комфорт.