Честит юбилей!

30/09/2020

Честит юбилей!

Старото сърце от Тройсдорф, сега бие в две нови режещи звена в България.

 

Ние от Еврофоум България увеличихме обемите на производство в основната ни производствена единица в Ловеч до лимита в продължение на няколко години, така че в резултат на нашия успех заводът ни стана тесен.

В началото на 2019 г. ръководството на нашата група одобри две нови производствени единици в България. Местоположенията им в Сливен и в София бяха избрани след внимателно обмисляне на няколко сценария, а те бяха напълно оборудвани с машини, преместени от Тройсдорф.

След само четири месеца перфектна организация и координация, заводът в Сливен влезе в пълна експлоатация на 9 септември 2019 г., а производственото звено в София последва на 29 септември 2019 г.

Гордеем се с нашата висока производствена ефективност и нови клиенти и на двете места, така че с радост отпразнувахме първата годишнина на двете производствени звена през септември.

Нашата история за успеха продължава с увеличаване на обема на продажбите и е още едно потвърждение на водещата позиция на Eurofoam на българския пазар, дори през тази предизвикателна 2020 година.

Честит юбилей Сливен и София!

(на снимката: Теодор Станев - ръковоител продажби Южна България)

 

Назад